воскресенье, 28 апреля 2013 г.

Dragostea la distanţă ♥

 DRAGOSTEA NU RESPECTĂ REGULI! Dar ce te faci dacă inima ta îl cere exact pe acela care se află la mii de kilometrii depărtare de tine?Renunţi?
Care ar fi intreaga definitie a dragostei?! 
Pentru ca nu e destul chiar si acel google si acel DEX ca sa iti explice in carne si simtul tau ce este acest cuvint din care noi traim.Nu cred ca e posibil sa te convinga tot ceea ce citesti ca : “Nu exista o dragoste pura si adevarata la distanta”.Nu cred ca e posibil sa va bateti cu pumnul in piept fara ca sa simti pe propriul suflet,fara ca sa lupti pentru asta.
Dragostea si Viata,aceste doua cuvinte sunt strinse legat intre ele doar prin supravietuire.O dragoste adevarata se prinde in carne,ceea ce e imposibil sa o tai fara ca sa nu te doara.
Indiferent din ce colt al lumii ai privi-o ea iti da aceleasi aripi,aceleasi sperante ca si la 1 m de linga tine sau 2200 km.Pur si simplu sentimentul acesta nu cere decit sa fie pretuit si absolut pastrat in inima,ceea ce nu cere mai muult nimic.Multi din voi ar spune ca ” uite da,stiu ca nu exista si cu asta totul ” doar pentru ca nu sunteti pregatiti sa asteptati un an sau trei,o luna sau o saptamina,pur si simplu nu sunteti pregatiti pentru acel inceput care nu e atit de usor.La fel si baietii la fel ca si fetele,se intreaba de ft multe ori ” De ce sa  astept?..    Pentru ca dragostea stie sa astepte,alta lumina sa ii deie sperante pentru ziua de miine nu sa inventant,cel putin pentru mine.Pentru ca nu astepti nimic mai mult decit o imbratisare si o sarutare,sufletul doar ramine la tine.Ceea ce inseamna ca acel suflet al dragostei tale e cu tine mereu,oriunde si orice ai face.De dimineata somnoroasa si pina dupa amiaza obosita.
In fiecare zi…noapte..
Pur si simplu daca ai in suflet acest nebun sentiment,apoi nu mai conteaza nici mii de km ce ar parea ca va despart.
 Nu e simplă relaţia la distanţă, însă pînă la urmă nicio relaţie nu este simplă. Cînd există încredere, comunicare, cînd sunt zile în care te gîndeşti cît de mult ai vrea să fie lîngă tine, să-l (o) îmbrăţişezi, cînd simţi că merită, atunci…DRAGOSTEA CERE SACRIFICII!
 “Dragoste la distanţă”este definită în DOR!
 “Se spune că ochii care nu se văd se uită”,însă,există diferite modalităţi de a comunica şi de a fi “alături” de persoana iubită,există internet, webcam, telefon,iar cînd dragostea este adevărată, pură, nevinovată…distanţa numai reprezintă nimic.
Aşadar, dacă există iubire, voinţă şi încredere, relaţiile la distanţă pot rezista!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий