среда, 22 мая 2013 г.

"Aşa cum priveşti viaţa"

Totul începe uşor, o privire, un zîmbet, o speranţă, un vis, sau poate o dorinţă de cunoaştere, apoi devine mai mult... Îţi doreşti să menţii acel ceva ce e total diferit de totul de pînă acum, poate e acelaşi lucru ce te face să zîmbeşti, să cauţi dincolo de aparenţe... e acel vis ce te îndeamnă să cunoşti,să vrei să ştii mai mult,să excelezi în ceva... 
Totul depinde de noi, pentru că totul începe din cauza noastră,tot ce facem are un scop ştiut în mod conştient sau nu de către noi. Un semn, un cuvînt sau poate doar o silabă pot să descrie ceva, dar nu va fi niciodata suficient.... Niciodată cuvintele nu vor avea semnificaţie suficientă pentru noi pentru ceea ce vrem să redăm,să spunem...sau doar că printr-o privire cineva să ghicească sau ce nu putem spune suficient de bine prin cuvinte.
Ce contează în realitate e să ştim să ne facem înţeleşi,să fim capabili să ne impunem punctul de vedere şi ce credem sau în ce credem.Dar oare pentru noi asta contează sau noi vrem doar să ne afirmăm?..... Vrem doar să arătam că suntem capabili să fim adevaraţi lideri, capabili să conducem nu să ne lăsăm conduşi, capabili să fim cei mai buni să conducem lumea, să ne afirmăm dovedindu-ne puterea.... Dar, la urma urmei nu suntem aşa cum a zis Nietzsche : "... nişte fiare, oameni egoişti ce îşi urmăresc scopurile asemenea voinţei de putere..."
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий